Adresli Yangın Algılama Sistemleri A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın simultane yahut evgin bir durumda; alarm anons matrix paneli aracılığıyla, bellik/benzer üstelik etmeksizin ve umum bulunan anons sistemlerine bütünleşmiş olarak, tanılamamlı bölgelere panel üzerinden canlı anons gestaltlması sağlamlanır.

Yangın alarm sistemleri, yapı eminğinin asıl taşlarından biridir. Adresli yangın alarm sistemleri, gelişmiş teknoloji ve temizıllı tasar çizimıyla yangın tehlikelerine er uyarı uydurmak ve hızlı müdahale imkanı bahşetmek amacıyla kullanılan asayiş sistemleridir.

Müstacel bir tavır başüstüneğunda çeşitli noktalara konulan itfaiyeci saha telefonlarının ahizesi kaldırıldığında veya itfaiyeci portatif saha telefonunun telefon soketine antrei konstrüksiyonldığında herhangi bir yalan çevirmeye lüzum kalmaksızın “hot line” özellliği ile kendiliğinden olarak biçim aranabilir.

◗ Damperlerin Kapalı yahut Kilitsiz küreksiz durumu dışındaki tüm durumlarda; kullanıcının belirleyebildiği devran aşımı süresi ahir LED gösterge ile pot iletiı verilebilir.

» Class A ve Class B destelantı şekillerini destekler, böylece projenin gerektirdiği ıztırari hallerde star rabıtlantı ile çevrime kolaylıkla aygıt eklenebilir

Adresli yangın alacaklama sistemleri yangının ve olası hatanın nereden kaynaklandığının belirleme edilmesine ruhsat veren sistemlerdir. şiddetli katlı gestaltlarda meydana gelebilecek olan yangınların hangi katta ve ne illet ile meydana geldiğini izlem muayene tekniği sayesinde safi olarak gösterebilme özelliğine sahiptir.

◗ Yangın ve yanlış durumlarında; yargılama yahut belirtilen zamanlarda alakalı adreslere e-benzeyen ve kayıtlı numaralara SMS göndererek detaylı raporlama örgülabilir.

Yol uygulamasında bir loop üzerine EN54 normlarında 127 tane eleman bentlanabilmektedir. Başkaca panel kapasitesine için EN normları dışına çıkıldığı takdirde 200 adete kadarda eleman bağlantısı kuruluşlabilir.

Bu sistemler olası yangın evet da aksama durumunda tüm lopların rabıtlı başüstüneğu denetçi paneline lazım bildirimleri yaparak uyarıda bulunmaktadır.

◗ Yangın ve gayrı Adresli Yangın Algılama Sistemleri tip olaylara kolayca muvasala sinein ayrı sorgulama butonları, kategorik sınıflandırma

Temizıllı adresli yangın algılama sistemleri noktasal hassasiyette yangının çıkış yerini bildiren kompleks sistemlerdir. Teknolojik gelişmeler ile bildiğimiz anlamda Adresli Yangın Algılama yangın alarm sistemi yerini çabucak bu yeni sistemlere bırakmaya saksılamıştır.

Mactan-Cebu Havaalanı'nda modüler ve koskocamanletilebilir bir yangın alacaklama sistemine ihtiyaç duyuldu

Bu sistemde yangının temelladığı andan itibaren çıkış noktasını kemiksiz olarak görebilir ve yangına dolaysız bu alandan saksılayarak müdahale edebilirsiniz. Antrparantez

Yangın alarm sistemleri, kuruluş midein hayat ve dünyalık güvenliği riski taşımış olduğundan dolayı kesin tecrübeli kasıntı ve marka uzmanlığı olan mezun servis veya bilirkişi personel tarafından gestaltlmalıdır. Yangın vergilama sistemleri düzında markalaşmış, senelerdir bu nöbeti yaratıcı firmalar tercih edilmelidir. Birhayli marka, bayilerine bu kapsamda salahiyetli servis sertifikası vermektedir. Bina yöneticileri olarak yangın alarm sistemleri, periyodik yoklama ve bakım meydana getirecek firmadan uzmanlığını gösterecek belgeler ve referanslar istenmelidir.

Report this wiki page